Richard Ipsen
Professor
Mejeri, kød og planteproduktteknologi
Levnedsmiddelbygning, Bygning: 74-5-R577
1958 Frederiksberg C
- 2011
- Udgivet
Food for the future - challenges and possibilities
Ipsen, Richard, 2011, I: Scenario. 5, s. 54-55 2 s.Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel
- 2010
- Udgivet
Bakterierne giver konsistensen
Ipsen, Richard, 2010, Bioteknologi - med fremtidens muligheder i hænderne: temahæfte 2010. Thostrup, L. (red.). Det Biovidenskabelige Fakultet for Fødevarer, Veterinærmedicin og Naturressourcer, Københavns Universitet, s. 12-13 2 s.Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport › Bidrag til bog/antologi › Formidling
- Udgivet
Top-academic dairy technology
Ipsen, Richard, 2010, I: Danish Dairy & Food Industry - Worldwide. 20, s. 10-11 2 s.Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel
- 2009
- Udgivet
Mikropartikuleret mælkeprotein som fedterstatter i fødevarer
Celigueta Torres, I. & Ipsen, Richard, 2009, I: Maelkeritidende. 11, s. 268-269 2 s.Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel
- 2007
- Udgivet
Cremet mundfylde i yoghurt - ved rigtigt valg af bakteriekultur
Ipsen, Richard, 2007, LMC årsberetning 2006. Levnedsmiddelcentret, s. 18 1 s.Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport › Bidrag til rapport › Formidling
- Udgivet
Cremethed - også med lavt fedtindhold
Frøst, Michael Bom, Janhøj, T. & Ipsen, Richard, 2007, I: Maelkeritidende. 120, 4, s. 74-76 3 s.Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel
- Udgivet
Struktur og tekstur i modelsystemer: gul ost fra koncentreret mælk - del I
Karlsson, A. O., Ipsen, Richard & Ardö, Ylva Margareta, 2007, I: Maelkeritidende. 120, 20, s. 449-451 3 s.Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel
- Udgivet
Synerese i løbegeler: forståelse og kvantificering
Janhøj, T., Ipsen, Richard, Dejmek, P. & van der Berg, Franciscus Winfried J, 2007, I: Maelkeritidende. 120, 5, s. 92-93 2 s.Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel
- 2006
- Udgivet
Exopolysaccharider og teksturegenskaber
Folkenberg, D. M., Skriver, A., Dejmek, P. & Ipsen, Richard, 2006, I: Maelkeritidende. 17, s. 388-390 3 s.Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel
- Udgivet
Mejeriingeniøruddannelsen & universitetsfusionerne
Ipsen, Richard, Christiansen, P. S. & Ardö, Ylva Margareta, 2006, I: Maelkeritidende. 119, 21, s. 514-515 2 s.Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel
ID: 4231815
Flest downloads
-
1238
downloads
Protease-induced gelation of unheated and heated whey proteins: Effects of pH, temperature, and concentrations of protein,enzyme and salts
Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › fagfællebedømt
Udgivet -
747
downloads
Cheese powder without emulsifying salt - processing parameters and stability
Publikation: Konferencebidrag › Poster › Forskning
Udgivet -
655
downloads
Emulsifying salt and Cheddar cheese age: functionality in cheese powder production
Publikation: Konferencebidrag › Poster › Forskning
Udgivet