Reisya Rizki Riantiningtyas

Reisya Rizki Riantiningtyas

Ph.d.-studerende


Udgivelsesår:
  1. Udgivet

    Can games change children's eating behaviour? A review of gamification and serious games

    Chow, Ching Yue, Riantiningtyas, Reisya Rizki, Kanstrup, M. B., Papavasileiou, M., Liem, G. D. & Olsen, Annemarie, 2020, I: Food Quality and Preference. 80, 16 s., 103823.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftReviewfagfællebedømt

  2. Udgivet

    Layered food designs to create appetizing desserts: A proof-of-concept study

    Chow, Ching Yue, Rodríguez, R. M., Riantiningtyas, Reisya Rizki, Munk, M. B., Ahrné, Lilia & Bredie, Wender, 2023, I: Food Research International. 170, 8 s., 112955.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelfagfællebedømt

  3. Udgivet

    Printability, stability and sensory properties of protein-enriched 3D-printed lemon mousse for personalised in-between meals

    Chow, Ching Yue, Thybo, C. D., Sager, V. F., Riantiningtyas, Reisya Rizki, Bredie, Wender & Ahrné, Lilia, 2021, I: Food Hydrocolloids. 120, 12 s., 106943.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelfagfællebedømt

  4. Udgivet
  5. Udgivet

    Oral Somatosensory Alterations in Head and Neck Cancer Patients: An Overview of the Evidence and Causes

    Riantiningtyas, Reisya Rizki, Carrouel, F., Bruyas, A., Bredie, Wender, Kwiecien, C., Giboreau, A. & Dougkas, A., 2023, I: Cancers. 15, 3, 14 s., 718.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftReviewfagfællebedømt

  6. Udgivet

    Oral somatosensory alterations and salivary dysfunction in head and neck cancer patients

    Riantiningtyas, Reisya Rizki, Valenti, A., Dougkas, A., Bredie, Wender, Kwiecien, C., Bruyas, A., Giboreau, A. & Carrouel, F., 2023, I: Supportive Care in Cancer. 31, 12, 10 s., 627.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelfagfællebedømt

  7. Udgivet

    Oral-somatosensory alterations in head and neck cancer patients and food intake

    Riantiningtyas, Reisya Rizki, Giboreau, A., Bruyas, A., Dougkas, A., Kwiecien, C., Carrouel, F., Pouyet, V. & Bredie, Wender, 2022, I: Current Developments in Nutrition. 6, Suppl.1 , s. 252 1 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftKonferenceabstrakt i tidsskriftfagfællebedømt

  8. Udgivet

    3D printing of a high protein yoghurt-based gel: Effect of protein enrichment and gelatine on physical and sensory properties

    Riantiningtyas, Reisya Rizki, Sager, V. F., Chow, Ching Yue, Thybo, C. D., Bredie, Wender & Ahrné, Lilia, 2021, I: Food Research International. 147, 10 s., 110517.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelfagfællebedømt

ID: 232690443