Mikael Agerlin Petersen

Mikael Agerlin Petersen

Lektor

Medlem af:


    1. Udgivet

      Aroma i vegetabilier

      Petersen, Mikael Agerlin, 1997, Ikke angivet. Levnedsmiddelcentret, s. 65 1 s.

      Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportKonferencebidrag i proceedingsForskning

    2. Udgivet

      Identification of off-flavour in boiled potato products

      Petersen, Mikael Agerlin, Jensen, K., Poll, L. & Melchior Larsen, L., 1997. 1 s.

      Publikation: KonferencebidragPaperForskning

    3. Udgivet

      Influence of blanching on aroma compounds in leeks during frozen storage

      Petersen, Mikael Agerlin, Poll, L., Lewis, M. & Holm, K., 1997, Ikke angivet. Levnedsmiddelcentret, s. 209 1 s.

      Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportKonferencebidrag i proceedingsForskning

    4. Udgivet

      Odour analysis of stored orange juice by GC-odour profiling

      Tønder, D., Poll, L. & Petersen, Mikael Agerlin, 1997, Ikke angivet. Levnedsmiddelcentret, s. 207 1 s.

      Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportKonferencebidrag i proceedingsForskning

    ID: 4234257