hws697 hws697
Gæsteforsker
Design and Consumer Behavior
Rolighedsvej 26
1958 Frederiksberg C
1 - 2 ud af 2Pr. side: 10
- 2020
- Udgivet
To meat or not to meat?
hws697, hws697, Jensen, A. G. & Schmidt, C. V., 2020, I: International Journal of Food Design. 5, 1-2, s. 83-92 10 s.Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › fagfællebedømt
- 2018
- Udgivet
Squids of the North: gastronomy and gastrophysics of Danish squid
Faxholm, P. L., Schmidt, C. V., hws697, hws697, Sun, Y., Clausen, M. P., Flore, R., Olsen, Karsten & Mouritsen, Ole G., dec. 2018, I: International Journal of Gastronomy and Food Science. 14, s. 66-76Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › fagfællebedømt
ID: 178773201
Flest downloads
-
47
downloads
To meat or not to meat?
Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › fagfællebedømt
Udgivet