Leif Horsfelt Skibsted
Professor emeritus
- Organisation af og deltagelse i konference
16th World Congress of Food Science and Technology
Skibsted, Leif Horsfelt (Taler)
8 aug. 2012Aktivitet: Deltagelse i arrangement eller begivenhed - typer › Organisation af og deltagelse i konference
Bone Innovation Summit 2019
Skibsted, Leif Horsfelt (Deltager)
13 feb. 2019 → 14 feb. 2019Aktivitet: Deltagelse i arrangement eller begivenhed - typer › Organisation af og deltagelse i konference
Food Denmark PhD Congress 2010
Skibsted, Leif Horsfelt (Deltager)
22 nov. 2010 → 23 nov. 2010Aktivitet: Deltagelse i arrangement eller begivenhed - typer › Organisation af og deltagelse i konference
ICOMST 2009, 55. International Congress of Meat Science and Technology
Skibsted, Leif Horsfelt (Deltager)
16 aug. 2009 → 21 aug. 2009Aktivitet: Deltagelse i arrangement eller begivenhed - typer › Organisation af og deltagelse i konference
ICoFF International Conference on Food Factors
Skibsted, Leif Horsfelt (Taler)
21 nov. 2011 → 24 nov. 2011Aktivitet: Deltagelse i arrangement eller begivenhed - typer › Organisation af og deltagelse i konference
Microbial activity and free radicals in food and health
Skibsted, Leif Horsfelt (Arrangør)
18 dec. 2013Aktivitet: Deltagelse i arrangement eller begivenhed - typer › Organisation af og deltagelse i konference
- Deltagelse i workshop, seminar og kursus
Escola de altos estudos
Skibsted, Leif Horsfelt (Taler)
7 nov. 2013 → 8 nov. 2013Aktivitet: Deltagelse i arrangement eller begivenhed - typer › Deltagelse i workshop, seminar og kursus
Food, pharma and fitness - in East and West
Skibsted, Leif Horsfelt (Taler)
22 maj 2012Aktivitet: Deltagelse i arrangement eller begivenhed - typer › Deltagelse i workshop, seminar og kursus
- Foredrag og mundtlige bidrag
"Chemistry for Food and Health" - 10 år med undervisning og forskning fra Folkets Universitet
Skibsted, Leif Horsfelt (Foredragsholder)
23 apr. 2015Aktivitet: Tale eller præsentation - typer › Foredrag og mundtlige bidrag
Antioxidant evaluation and synergism
Skibsted, Leif Horsfelt (Foredragsholder)
12 dec. 2006Aktivitet: Tale eller præsentation - typer › Foredrag og mundtlige bidrag
ID: 4230940
Flest downloads
-
2795
downloads
Quantification of protein carbonyls in meat by DNPH-ELISA analysis
Publikation: Konferencebidrag › Poster › Forskning
Udgivet -
2028
downloads
Sodium chloride or heme protein induced lipid oxidation in raw, minced chicken meat and beef
Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › fagfællebedømt
Udgivet -
1043
downloads
Long-time low-temperature cooking of beef: three dominant time-temperature behaviours of sensory properties
Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › fagfællebedømt
Udgivet