Leif Horsfelt Skibsted
Professor emeritus
- 2006
Arbejdsgruppen "Antioxidanter og helbred" under Motions- og ernæringsrådet. (Ekstern organisation)
Skibsted, Leif Horsfelt (Medlem)
1 jan. 2006 → 31 dec. 2006Aktivitet: Medlemskab - typer › Medlemskab af udvalg, råd og nævn
European Food Research and Technology (Ekstern organisation)
Skibsted, Leif Horsfelt (Medlem)
1 jan. 2006 → …Aktivitet: Medlemskab - typer › Medlemskab af udvalg, råd og nævn
Motions- og Ernæringsrådet (Ekstern organisation)
Skibsted, Leif Horsfelt (Medlem)
1 jan. 2006 → …Aktivitet: Medlemskab - typer › Medlemskab af udvalg, råd og nævn
Antioxidant evaluation and synergism
Skibsted, Leif Horsfelt (Foredragsholder)
27 jun. 2006Aktivitet: Tale eller præsentation - typer › Foredrag og mundtlige bidrag
Lipid oxidation in milk products. Early events and shelf-life predictions.
Skibsted, Leif Horsfelt (Foredragsholder)
3 okt. 2006Aktivitet: Tale eller præsentation - typer › Foredrag og mundtlige bidrag
IMFK - Foredrag for Gymnasielærere
Skibsted, Leif Horsfelt (Foredragsholder)
26 okt. 2006Aktivitet: Tale eller præsentation - typer › Foredrag og mundtlige bidrag
Molekylær Gastronomi
Skibsted, Leif Horsfelt (Foredragsholder)
2 nov. 2006Aktivitet: Tale eller præsentation - typer › Foredrag og mundtlige bidrag
Antioxidant evaluation and synergism
Skibsted, Leif Horsfelt (Foredragsholder)
4 nov. 2006Aktivitet: Tale eller præsentation - typer › Foredrag og mundtlige bidrag
Lipid oxidation in milk products. Early events and shelf-life predictions.
Skibsted, Leif Horsfelt (Foredragsholder)
24 nov. 2006Aktivitet: Tale eller præsentation - typer › Foredrag og mundtlige bidrag
Molecular Gastronomy
Skibsted, Leif Horsfelt (Foredragsholder)
2 dec. 2006Aktivitet: Tale eller præsentation - typer › Foredrag og mundtlige bidrag
ID: 4230940
Flest downloads
-
2813
downloads
Quantification of protein carbonyls in meat by DNPH-ELISA analysis
Publikation: Konferencebidrag › Poster › Forskning
Udgivet -
2028
downloads
Sodium chloride or heme protein induced lipid oxidation in raw, minced chicken meat and beef
Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
Udgivet -
1044
downloads
Long-time low-temperature cooking of beef: three dominant time-temperature behaviours of sensory properties
Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
Udgivet