Lars M Munck af Rosenschøld

Lars M Munck af Rosenschøld

Professor emeritus


  1. 2021
  2. Udgivet
  3. 2014
  4. Udgivet

    In honor of Rasmus Bro for being awarded with the 10th Herman Wold medal in gold

    Munck af Rosenschøld, Lars M, Engelsen, Søren Balling & Nørgaard, L., 2014, I: Journal of Chemometrics. 28, 8, s. 606-607 2 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikel

  5. 2012
  6. Udgivet

    Significance of the structure of data in partial least squares regression predictions involving both natural and human experimental design

    Rinnan, Åsmund & Munck af Rosenschøld, Lars M, apr. 2012, I: Journal of Chemometrics. 26, 8-9, s. 487-495 9 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelfagfællebedømt

  7. 2011
  8. Udgivet

    Adapting cereal plants and human society to a changing climate and economy merged by the concept of self - organization

    Munck af Rosenschøld, Lars M & Jespersen, Birthe P Møller, 2011, Barley: production, improvement, and uses. Ullrich, S. E. (red.). Blackwell Publishing, s. 563-602 40 s.

    Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiForskningfagfællebedømt

  9. 2010
  10. Udgivet

    A physiochemical theory on the applicability of soft mathematical models - experimentally interpreted

    Munck af Rosenschøld, Lars M, Jespersen, Birthe P Møller, Rinnan, Åsmund, Seefeldt, H. F., Engelsen, M. M., Nørgaard, L. & Engelsen, Søren Balling, 2010, I: Journal of Chemometrics. 24, 7-8, s. 481-495 15 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelfagfællebedømt

  11. 2009
  12. Udgivet

    Cereals and cereal products: chapter 11

    Jespersen, Birthe P Møller & Munck af Rosenschøld, Lars M, 2009, Infrared spectroscopy for food quality analysis and control. Sun, D-W. (red.). Academic Press, s. 275-319 45 s.

    Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiForskning

  13. Udgivet

    Breeding for quality traits in cereals: a revised outlook on old and new tools for integrated breeding

    Munck af Rosenschøld, Lars M, 2009, Cereals. Carena, M. J. (red.). Springer, s. 333-366 34 s. (Handbook of plant breeding, Bind 3).

    Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiForskningfagfællebedømt

  14. Udgivet

    From discovery of high lysine barley endosperm mutants in the 1960-70s to new holistic spectral models of the phenome and of pleiotropy in 2008

    Munck af Rosenschøld, Lars M & Jespersen, Birthe P Møller, 2009, Induced plant mutations in the genomics era. Shu, Q. Y. (red.). Food and Agriculture Organization of the United Nations, s. 419-422 4 s.

    Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportKonferencebidrag i proceedingsForskningfagfællebedømt

  15. Udgivet

    The multiple uses of barley endosperm mutants in plant breeding for quality and for revealing functionality in nutrition and food technology

    Munck af Rosenschøld, Lars M & Jespersen, Birthe P Møller, 2009, Induced plant mutations in the genomics era. Shu, Q. Y. (red.). Food and Agriculture Organization of the United Nations, s. 182-186 5 s.

    Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportKonferencebidrag i proceedingsForskningfagfællebedømt

  16. Udgivet

    Bulk functionality diversification by unsupervised single-kernel near-infrared (SKNIR) sorting of wheat

    Tønning, E., Thybo, A. K., Pedersen, L., Munck af Rosenschøld, Lars M, Hansen, Åse Solvej, Tøgersen, F. A., Engelsen, Søren Balling & Nørgaard, L., 2009, I: Cereal Chemistry. 86, 6, s. 706-713 8 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelfagfællebedømt

Forrige 1 2 3 4 5 6 7 8 Næste

ID: 22297254