Jens Risbo
Lektor
- 2016
- Udgivet
Struktur i fødevarer kan styres med ingredienser
Munk, M. B. & Risbo, Jens, 2016, I: Dansk Kemi. 97, 11, s. 13-15 3 s.Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Formidling
- 2010
- Udgivet
Probiotiske bakterier: del 1
Carlsen, C. U., Risbo, Jens & Skibsted, Leif Horsfelt, 2010, I: Maelkeritidende. 1, s. 8-9 2 s.Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Formidling
- Udgivet
Probiotiske bakterier: del 2
Carlsen, C. U., Risbo, Jens & Skibsted, Leif Horsfelt, 2010, I: Maelkeritidende. 2, s. 28-29 2 s.Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Formidling
- 2007
- Udgivet
Det videnskabelige studie af velsmag
Mortensen, L. M., Frøst, Michael Bom, Risbo, Jens & Skibsted, Leif Horsfelt, 2007, I: Plus Proces - Process Technology in Food Chemical and Pharmaceutical Industry. 7/8, s. 24-26 3 s.Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Formidling
- Udgivet
Det videnskabelige studie af velsmag
Mortensen, L. M., Frøst, Michael Bom, Risbo, Jens & Skibsted, Leif Horsfelt, 2007, I: Dansk Kemi. 88, 11, s. 28+30 2 s.Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Formidling
- Udgivet
Fødevarer i nanoskala
Arleth, Lise, Jensen, Knud Jørgen & Risbo, Jens, 2007, Fremtidens fødevarer: sikrere, sundere, sjovere. Thostrup, L., Bjerno, G. L., Aabo, C. & Jensen, M. V. S. (red.). Frederiksberg: Det Biovidenskabelige Fakultet for Fødevarer, Veterinærmedicin og Naturressourcer, s. 4-5 2 s. (Temahæfte 2007).Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport › Bidrag til bog/antologi › Formidling
- 2005
- Udgivet
Blød pizza og tørre rosiner
Risbo, Jens, 2005, I: Vand - KVL-Temahæfte. s. 16 - 17 2 s.Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Formidling
- Udgivet
Fødevarers holdbarhed i glastilstand
Orlien, Vibeke, Andersen, Mogens Larsen, Risbo, Jens & Skibsted, Leif Horsfelt, 2005, I: Dansk Kemi. 86, 4, s. 30-33 4 s.Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Formidling
- Udgivet
Polylactat som materiale til fødevareemballering
Risbo, Jens & Jakobsen, M., 2005, I: In-Pak. 8, s. 1-3 3 s.Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Formidling
- Udgivet
Polylactat som materilae til fødevareemballering
Risbo, Jens & Jakobsen, M., 2005, I: Dansk Kemi. 6/7, s. 31-33 3 s.Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Formidling
ID: 4233848
Flest downloads
-
1546
downloads
Influence of osmoprotectants on survival of Salmonella Typhimurium strains during desiccation
Publikation: Konferencebidrag › Poster › Forskning
Udgivet -
1045
downloads
Long-time low-temperature cooking of beef: three dominant time-temperature behaviours of sensory properties
Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
Udgivet -
679
downloads
The influence of osmoprotectants on survival of selected Salmonella Typhimurium strains during desiccation
Publikation: Konferencebidrag › Konferenceabstrakt til konference › Forskning
Udgivet