Jeanette Otte
Lektor
Ingredient and Dairy Technology
Rolighedsvej 26, 1958 Frederiksberg C
ORCID: 0000-0002-9444-9102
1 - 1 ud af 1Pr. side: 10
- 2021
- Udgivet
Effects of pulsed electric field on fat globule structure, lipase activity, and fatty acid composition in raw milk and milk with different fat globule sizes
Yang, S., Suwal, S., Andersen, U., Otte, Jeanette & Ahrné, Lilia, 2021, I: Innovative Food Science and Emerging Technologies. 67, 11 s., 102548.Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
ID: 4226816
Flest downloads
-
1239
downloads
Protease-induced gelation of unheated and heated whey proteins: Effects of pH, temperature, and concentrations of protein,enzyme and salts
Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
Udgivet -
111
downloads
Antioxidant capacity of hydrolyzed porcine tissues
Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
Udgivet -
58
downloads
Effect of pretreatment on enzymatic hydrolysis of bovine collagen and formation of ACE-inhibitory peptides
Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
Udgivet