Jeanette Otte

Jeanette Otte

Lektor


  1. 2019
  2. Udgivet

    Antioxidant peptides (<3 kDa) identified on hard cow milk cheese with rennet from different origin

    Timón, M. L., Andres, A. I., Otte, Jeanette & Petrón, M. J., 2019, I: Food Research International. 120, s. 643-649

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  3. Udgivet

    The influence of pH, protein concentration and calcium ratio on the formation and structure of nanotubes from partially hydrolyzed bovine α-lactalbumin

    Geng, X., Kirkensgaard, Jacob Judas Kain, Arleth, Lise, Otte, Jeanette & Ipsen, Richard, 2019, I: Soft Matter. 15, 24, s. 4787-4796

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

ID: 4226816