Jeanette Otte
Lektor
Ingredient and Dairy Technology
Rolighedsvej 26, 1958 Frederiksberg C
ORCID: 0000-0002-9444-9102
1 - 2 ud af 2Pr. side: 10
- 2019
- Udgivet
Antioxidant peptides (<3 kDa) identified on hard cow milk cheese with rennet from different origin
Timón, M. L., Andres, A. I., Otte, Jeanette & Petrón, M. J., 2019, I: Food Research International. 120, s. 643-649Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
- Udgivet
The influence of pH, protein concentration and calcium ratio on the formation and structure of nanotubes from partially hydrolyzed bovine α-lactalbumin
Geng, X., Kirkensgaard, Jacob Judas Kain, Arleth, Lise, Otte, Jeanette & Ipsen, Richard, 2019, I: Soft Matter. 15, 24, s. 4787-4796Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
ID: 4226816
Flest downloads
-
1239
downloads
Protease-induced gelation of unheated and heated whey proteins: Effects of pH, temperature, and concentrations of protein,enzyme and salts
Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
Udgivet -
111
downloads
Antioxidant capacity of hydrolyzed porcine tissues
Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
Udgivet -
58
downloads
Effect of pretreatment on enzymatic hydrolysis of bovine collagen and formation of ACE-inhibitory peptides
Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
Udgivet