Jeanette Otte
Lektor
Ingredient and Dairy Technology
Rolighedsvej 26, 1958 Frederiksberg C
ORCID: 0000-0002-9444-9102
1 - 3 ud af 3Pr. side: 10
- 2012
- Udgivet
Effect of water activity, temperature and pH on solid state lactosylation of ß-lactoglobulin
Thomsen, M. K., Olsen, Karsten, Otte, Jeanette, Sjøstrøm, Kirsten, Werner, B. B. & Skibsted, Leif Horsfelt, 2012, I: International Dairy Journal. 23, 1, s. 1-8 8 s.Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › fagfællebedømt
- Udgivet
High pressure treatment of brine enhanced pork affects endopeptidase activity, protein solubility, and peptide formation
Grossi, A. B., Gkarane, V., Otte, Jeanette, Ertbjerg, P. & Orlien, Vibeke, 2012, I: Food Chemistry. 134, 3, s. 1556-1563 8 s.Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › fagfællebedømt
- Udgivet
Isolation and identification of low molecular weight antioxidant compounds from fermented "chorizo" sausages
Broncano, J. M., Otte, Jeanette, Petrón, M. J., Parra, V. & Timón, M. L., 2012, I: Meat Science. 90, 2, s. 494-501 8 s.Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › fagfællebedømt
ID: 4226816
Flest downloads
-
1238
downloads
Protease-induced gelation of unheated and heated whey proteins: Effects of pH, temperature, and concentrations of protein,enzyme and salts
Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › fagfællebedømt
Udgivet -
111
downloads
Antioxidant capacity of hydrolyzed porcine tissues
Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › fagfællebedømt
Udgivet -
58
downloads
Effect of pretreatment on enzymatic hydrolysis of bovine collagen and formation of ACE-inhibitory peptides
Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › fagfællebedømt
Udgivet