Jeanette Otte

Jeanette Otte

Lektor


  1. 2006
  2. Udgivet

    ACE-inhibitory fermented milks: effect of bacterial strain, fermentation pH, and storage time

    Nielsen, M. S., Otte, Jeanette, Flambard, B. & Sørensen, K. I., 2006. 1 s.

    Publikation: KonferencebidragPosterForskning

  3. Udgivet

    Performance of two commonly used angiotensin-converting enzyme inhibition assays using FA-PGG and HHL as substrates

    Shalaby, S. M., Zakora, M. & Otte, Jeanette, 2006, I: Journal of Dairy Research. 73, 2, s. 178-186 9 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelfagfællebedømt

  4. Udgivet

    Physiological, chemical and technological aspects of milk-protein-derived peptides with antihypertensive and ACE-inhibitory activity: review

    López-Ferdiño, R., Otte, Jeanette & van Camp, J., 2006, I: International Dairy Journal. 16, 11, s. 1277-1293 17 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelfagfællebedømt

  5. Udgivet
  6. Udgivet

    Titel ukendt

    Otte, Jeanette, 2006.

    Publikation: KonferencebidragPosterForskning

ID: 4226816