Jeanette Otte
Lektor
Ingredient and Dairy Technology
Rolighedsvej 26, 1958 Frederiksberg C
- 1997
- Udgivet
Analysis of bovine caseins and primary hydrolysis products in cheese by capillary zone electrophoresis
Otte, Jeanette, Zakora, M., Rotvig Kristiansen, K. & Qvist, K. B., 1997, I: Lait. 77, s. 241-257 17 s.Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
- Udgivet
Controlled stress rheometry compared with formagraph measurements for characterization of the enzyme induced gelation of whey proteins at various pH
Ipsen, Richard, Otte, Jeanette & Schumacher, E., 1997, I: Annual transactions of the Nordic Rheology Society. 5, s. 48-50 3 s.Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning
- Udgivet
Enzymatic cross-linking of whey proteins by a Ca2+-independent microbial transglutaminase from Streptomyces lydicus
Færgemand, M., Otte, Jeanette & Qvist, K. B., 1997, I: Food Hydrocolloids. 11, 1, s. 19-25 7 s.Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
- Udgivet
Enzymatisk krydsbinding af valleproteiner med Ca2+ uafhængig mikrobiel transglutaminase
Færgemand, M., Otte, Jeanette & Qvist, K. B., 1997, Ikke angivet. Levnedsmiddelcentret, s. 197 1 s.Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport › Konferencebidrag i proceedings › Forskning
- Udgivet
Enzyme-induced gelation of whey proteins: effect of protein denaturation
Ju, Z. Y., Otte, Jeanette, Zakora, M. & Qvist, K. B., 1997, I: International Dairy Journal. 7, s. 71-78 8 s.Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
- Udgivet
Hydrolysis of beta-lactoglobulin by four different proteinases monitored by capillary electrophoresis and high performance liquid chromatography
Madsen, J. S., Ahmt, T. Ø., Otte, Jeanette, Halkier, T. & Qvist, K. B., 1997, I: International Dairy Journal. 7, s. 399-409 11 s.Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
- Udgivet
Hydrolysis of bovine beta-lactoglobulin by various proteases and identification of selected peptides
Otte, Jeanette, Zakora, M., Qvist, K. B., Olsen, C. E. & Barkholt, V., 1997, I: International Dairy Journal. 7, s. 835-848 14 s.Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
- Udgivet
Large scale preparation of pure, native b-lactoglobulin
Rotvig Kristiansen, K., Otte, Jeanette, Nielsen, A., Østergaard, L. & Stenner, J., 1997, Ikke angivet. Levnedsmiddelcentret, s. 139 1 s.Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport › Konferencebidrag i proceedings › Forskning
- Udgivet
Protease-induceret geldannelse af valleproteiner: indflydelse af pH, temperatur, og koncentration af salte, protein and enzym
Otte, Jeanette, Schumacher, E., Ju, X. Y. & Qvist, K. B., 1997, Ikke angivet. Levnedsmiddelcentret, s. 217 1 s.Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport › Konferencebidrag i proceedings › Forskning
ID: 4226816
Flest downloads
-
1239
downloads
Protease-induced gelation of unheated and heated whey proteins: Effects of pH, temperature, and concentrations of protein,enzyme and salts
Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
Udgivet -
111
downloads
Antioxidant capacity of hydrolyzed porcine tissues
Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
Udgivet -
58
downloads
Effect of pretreatment on enzymatic hydrolysis of bovine collagen and formation of ACE-inhibitory peptides
Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
Udgivet