Jeanette Otte

Jeanette Otte

Lektor


  1. 1997
  2. Udgivet

    Analysis of bovine caseins and primary hydrolysis products in cheese by capillary zone electrophoresis

    Otte, Jeanette, Zakora, M., Rotvig Kristiansen, K. & Qvist, K. B., 1997, I: Lait. 77, s. 241-257 17 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  3. Udgivet

    Controlled stress rheometry compared with formagraph measurements for characterization of the enzyme induced gelation of whey proteins at various pH

    Ipsen, Richard, Otte, Jeanette & Schumacher, E., 1997, I: Annual transactions of the Nordic Rheology Society. 5, s. 48-50 3 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskning

  4. Udgivet

    Enzymatic cross-linking of whey proteins by a Ca2+-independent microbial transglutaminase from Streptomyces lydicus

    Færgemand, M., Otte, Jeanette & Qvist, K. B., 1997, I: Food Hydrocolloids. 11, 1, s. 19-25 7 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  5. Udgivet

    Enzymatisk krydsbinding af valleproteiner med Ca2+ uafhængig mikrobiel transglutaminase

    Færgemand, M., Otte, Jeanette & Qvist, K. B., 1997, Ikke angivet. Levnedsmiddelcentret, s. 197 1 s.

    Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportKonferencebidrag i proceedingsForskning

  6. Udgivet

    Enzyme-induced gelation of whey proteins: effect of protein denaturation

    Ju, Z. Y., Otte, Jeanette, Zakora, M. & Qvist, K. B., 1997, I: International Dairy Journal. 7, s. 71-78 8 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  7. Udgivet

    Hydrolysis of beta-lactoglobulin by four different proteinases monitored by capillary electrophoresis and high performance liquid chromatography

    Madsen, J. S., Ahmt, T. Ø., Otte, Jeanette, Halkier, T. & Qvist, K. B., 1997, I: International Dairy Journal. 7, s. 399-409 11 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  8. Udgivet

    Hydrolysis of bovine beta-lactoglobulin by various proteases and identification of selected peptides

    Otte, Jeanette, Zakora, M., Qvist, K. B., Olsen, C. E. & Barkholt, V., 1997, I: International Dairy Journal. 7, s. 835-848 14 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  9. Udgivet

    Large scale preparation of pure, native b-lactoglobulin

    Rotvig Kristiansen, K., Otte, Jeanette, Nielsen, A., Østergaard, L. & Stenner, J., 1997, Ikke angivet. Levnedsmiddelcentret, s. 139 1 s.

    Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportKonferencebidrag i proceedingsForskning

  10. Udgivet

    Protease-induceret geldannelse af valleproteiner: indflydelse af pH, temperatur, og koncentration af salte, protein and enzym

    Otte, Jeanette, Schumacher, E., Ju, X. Y. & Qvist, K. B., 1997, Ikke angivet. Levnedsmiddelcentret, s. 217 1 s.

    Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportKonferencebidrag i proceedingsForskning

ID: 4226816