Jeanette Otte
Lektor
Ingredient and Dairy Technology
Rolighedsvej 26, 1958 Frederiksberg C
ORCID: 0000-0002-9444-9102
1 - 3 ud af 3Pr. side: 10
- 1996
- Udgivet
Aggregate formation during hydrolysis of beta-lactoglobulin with a glu and asp specific protease from Bacillus licheniformis
Otte, Jeanette, Lomholt, S. B., Ipsen, Richard, Stapelfeldt, H., Bukrinsky, J. T. & Qvist, K. B., 1996, I: Journal of Agricultural and Food Chemistry. 45, 12, s. 4889-4896 8 s.Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
- Udgivet
Effects of limited proteolysis on the microstructure of heat-induced whey protein gels at varying pH
Otte, Jeanette, Ju, Z. Y., Skriver, A. & Qvist, K. B., 1996, I: Journal of Dairy Science. 79, s. 782-790 9 s.Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
- Udgivet
Protease-induced aggregation and gelation of whey proteins
Otte, Jeanette, Ju, Z. Y., Færgemand, M., Lomholt, S. B. & Qvist, K. B., 1996, I: Journal of Food Science. 61, 5, s. 911-923 6 s.Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
ID: 4226816
Flest downloads
-
1239
downloads
Protease-induced gelation of unheated and heated whey proteins: Effects of pH, temperature, and concentrations of protein,enzyme and salts
Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
Udgivet -
111
downloads
Antioxidant capacity of hydrolyzed porcine tissues
Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
Udgivet -
58
downloads
Effect of pretreatment on enzymatic hydrolysis of bovine collagen and formation of ACE-inhibitory peptides
Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
Udgivet