Jeanette Otte

Jeanette Otte

Lektor


  1. 1995
  2. Udgivet

    Effects of limited proteolysis on gelation and gel properties of whey protein isolate

    Ju, Z. Y., Otte, Jeanette, Madsen, J. S. & Qvist, K. B., 1995, I: Journal of Dairy Science. 78, s. 2119-2128 10 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  3. 1996
  4. Udgivet

    Aggregate formation during hydrolysis of beta-lactoglobulin with a glu and asp specific protease from Bacillus licheniformis

    Otte, Jeanette, Lomholt, S. B., Ipsen, Richard, Stapelfeldt, H., Bukrinsky, J. T. & Qvist, K. B., 1996, I: Journal of Agricultural and Food Chemistry. 45, 12, s. 4889-4896 8 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  5. Udgivet

    Effects of limited proteolysis on the microstructure of heat-induced whey protein gels at varying pH

    Otte, Jeanette, Ju, Z. Y., Skriver, A. & Qvist, K. B., 1996, I: Journal of Dairy Science. 79, s. 782-790 9 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  6. Udgivet

    Protease-induced aggregation and gelation of whey proteins

    Otte, Jeanette, Ju, Z. Y., Færgemand, M., Lomholt, S. B. & Qvist, K. B., 1996, I: Journal of Food Science. 61, 5, s. 911-923 6 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  7. 1997
  8. Udgivet

    Analysis of bovine caseins and primary hydrolysis products in cheese by capillary zone electrophoresis

    Otte, Jeanette, Zakora, M., Rotvig Kristiansen, K. & Qvist, K. B., 1997, I: Lait. 77, s. 241-257 17 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  9. Udgivet

    Controlled stress rheometry compared with formagraph measurements for characterization of the enzyme induced gelation of whey proteins at various pH

    Ipsen, Richard, Otte, Jeanette & Schumacher, E., 1997, I: Annual transactions of the Nordic Rheology Society. 5, s. 48-50 3 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskning

  10. Udgivet

    Enzymatic cross-linking of whey proteins by a Ca2+-independent microbial transglutaminase from Streptomyces lydicus

    Færgemand, M., Otte, Jeanette & Qvist, K. B., 1997, I: Food Hydrocolloids. 11, 1, s. 19-25 7 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  11. Udgivet

    Enzymatisk krydsbinding af valleproteiner med Ca2+ uafhængig mikrobiel transglutaminase

    Færgemand, M., Otte, Jeanette & Qvist, K. B., 1997, Ikke angivet. Levnedsmiddelcentret, s. 197 1 s.

    Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportKonferencebidrag i proceedingsForskning

  12. Udgivet

    Enzyme-induced gelation of whey proteins: effect of protein denaturation

    Ju, Z. Y., Otte, Jeanette, Zakora, M. & Qvist, K. B., 1997, I: International Dairy Journal. 7, s. 71-78 8 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  13. Udgivet

    Hydrolysis of beta-lactoglobulin by four different proteinases monitored by capillary electrophoresis and high performance liquid chromatography

    Madsen, J. S., Ahmt, T. Ø., Otte, Jeanette, Halkier, T. & Qvist, K. B., 1997, I: International Dairy Journal. 7, s. 399-409 11 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

Forrige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Næste

ID: 4226816