Jeanette Otte
Lektor
Ingredient and Dairy Technology
Rolighedsvej 26, 1958 Frederiksberg C
ORCID: 0000-0002-9444-9102
Emneord
- Enzymer i fødevarer - Protein modification and hydrolysis, Enzymatisk hydrolyse af proteiner, Modificering af proteiner, hydrolyse, hydrolysegrad
- Fødevarekemi - Protein functionality, Proteiners funktionalitet, Bioaktive peptider, Bioactive peptides, Antioxidant, Angiotensin Converting Enzyme inhibition
- Mejeriprodukter - mælk, Bioaktive peptider, mælkeprotein, milk, Chemistry, vitamin B12, Milk proteins, Bioactive peptides
- Proteiner - Protein Chemistry, Proteinkemi, LC-MS, identifikation af peptider
- Det Natur- og Biovidenskabelige Fakultet
ID: 4226816
Flest downloads
-
1239
downloads
Protease-induced gelation of unheated and heated whey proteins: Effects of pH, temperature, and concentrations of protein,enzyme and salts
Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
Udgivet -
111
downloads
Antioxidant capacity of hydrolyzed porcine tissues
Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
Udgivet -
58
downloads
Effect of pretreatment on enzymatic hydrolysis of bovine collagen and formation of ACE-inhibitory peptides
Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
Udgivet