Helene Christine Reinbach

Helene Christine Reinbach

Lektor


  1. 2003
  2. Characterisation of G418-induced metabolic load in recombinant CHO and BHK cells: effect on the activity and expression of central metabolic enzymes

    Yallop, C. A., Nørby, P. L., Jensen, R., Reinbach, Helene Christine & Svendsen, I., 2003, I: Cytotechnology. 42, 2, s. 87-99 13 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  3. 2005
  4. Udgivet

    The sensory and nutritional effects of spicy foods

    Reinbach, Helene Christine, Møller, P. & Flint, A., 2005, Programme overview and registration brochure. Elsevier, s. 1 1 s.

    Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportKonferenceabstrakt i proceedingsForskning

  5. 2006
  6. Udgivet

    The effect of hot spices on food intake in humans

    Reinbach, Helene Christine & Møller, P., 2006. 1 s.

    Publikation: KonferencebidragKonferenceabstrakt til konferenceForskning

  7. Udgivet

    Time-intensity evaluation of chilli spiced pork patties

    Reinbach, Helene Christine, Lauridsen, L., Ballabio, D., Aaslyng, M. D., Bredie, Wender & Møller, P., 2006. 2 s.

    Publikation: KonferencebidragKonferenceabstrakt til konferenceForskning

  8. 2007
  9. Udgivet

    Changes in desires and liking during spicy meals

    Reinbach, Helene Christine & Møller, P., 2007. 1 s.

    Publikation: KonferencebidragKonferenceabstrakt til konferenceForskning

  10. Udgivet

    Interactions between oral burn, meat flavor and texture in chili spiced pork patties evaluated by time-intensity

    Reinbach, Helene Christine, Meinert, L., Ballabio, D., Aaslyng, M. D., Bredie, Wender, Olsen, Karsten & Møller, P., 2007, I: Food Quality and Preference. 18, 6, s. 909-919 11 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  11. 2008
  12. Udgivet

    Effects of Capsaicin, Green tea and CH-19 sweet pepper on appetite and energy intake in humans in negative and positive energy balance

    Martinussen, Torben, Reinbach, Helene Christine, Smeets, A., Jespersen, Birthe P Møller & Westerterp-Platenga, M., 2008, I: International Journal of Obesity. s. 186 1 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftKonferenceabstrakt i tidsskriftForskning

  13. Udgivet

    Hot spices

    Reinbach, Helene Christine, 2008, Department of Food Science: Museum Tusculanum. 140 s.

    Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportPh.d.-afhandlingForskning

  14. 2009
  15. Udgivet

    Effects of capsaicin, green tea and CH-19 sweet pepper on appetite and energy intake in humans in negative and positive energy balance

    Reinbach, Helene Christine, Smeets, A., Martinussen, Torben, Møller, P. & Westerterp-Plantenga, M. S., 2009, I: Clinical Nutrition. 28, 3, s. 260-265 6 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  16. Udgivet

    Relationship between oral burn and temperature in chili spiced pork patties evaluated by time-intensity

    Reinbach, Helene Christine, Toft, M. & Møller, P., 2009, I: Food Quality and Preference. 20, 1, s. 42-49 8 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

Forrige 1 2 3 4 Næste

ID: 4373563