Birthe P Møller Jespersen
Lektor, Ekstern forsker
ORCID: 0000-0002-8695-1450
1 - 1 ud af 1Pr. side: 10
- 2018
- Udgivet
Hydrolysed pea proteins mitigate in vitro wheat starch digiestibility
López-Barón , N., Sagnelli, D., Blennow, Andreas, Holse, M., Gao, J., Saaby, Lasse, Mullertz, Anette , Jespersen, Birthe P Møller & Vasanthan, T., jun. 2018, I: Food Hydrocolloids. 79, s. 117-126 10 s.Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › fagfællebedømt
ID: 4239244
Flest downloads
-
902
downloads
Large-scale extraction and molecular analysis of cereal ß-glucans
Publikation: Konferencebidrag › Poster › Forskning
Udgivet -
899
downloads
Nutritional metabolomics: object specific lipoprotein profiles and fat boosting
Publikation: Konferencebidrag › Poster › Forskning
Udgivet -
886
downloads
Comprehensive and comparative metabolomic profiling of wheat, barley, oat and rye using gas chromatography-mass spectrometry and advanced chemometrics
Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › fagfællebedømt
Udgivet