Birthe P Møller Jespersen
Lektor, Ekstern forsker
ORCID: 0000-0002-8695-1450
1 - 4 ud af 4Pr. side: 10
- 2010
- Udgivet
A physiochemical theory on the applicability of soft mathematical models - experimentally interpreted
Munck af Rosenschøld, Lars M, Jespersen, Birthe P Møller, Rinnan, Åsmund, Seefeldt, H. F., Engelsen, M. M., Nørgaard, L. & Engelsen, Søren Balling, 2010, I: Journal of Chemometrics. 24, 7-8, s. 481-495 15 s.Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
- Udgivet
Comparative spectroscopic and rheological studies on crude and purified soluble barley and oat ß-glucan preparations
Mikkelsen, M. S., Jespersen, Birthe P Møller, Møller, Birger Lindberg, Lærke, H. N., Larsen, F. H. & Engelsen, Søren Balling, 2010, I: Food Research International. 43, 10, s. 2417-2424 8 s.Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
- Udgivet
Phenolic compounds in different barley varieties: identification by tandem mass spectrometry (QStar) and NMR; quantification by liquid chromatography triple quadrupole-linear ion trap mass spectrometry (Q-Trap)
Klausen, K., Mortensen, A. G., Laursen, B. B., Haselmann, K., Jespersen, Birthe P Møller & Fomsgaard, I. S., 2010, I: Natural Product Communications. 5, 3, s. 407-414 8 s.Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
- Udgivet
Wheat flour formulation by mixture design and multivariate study of its technological properties
Vigni, M. L., Durante, C., Foca, G., Ulrici, A., Jespersen, Birthe P Møller, Bro, Rasmus & Cocchi, M., 2010, I: Journal of Chemometrics. 24, 7-8, s. 523-533 11 s.Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
ID: 4239244
Flest downloads
-
906
downloads
Large-scale extraction and molecular analysis of cereal ß-glucans
Publikation: Konferencebidrag › Poster › Forskning
Udgivet -
901
downloads
Nutritional metabolomics: object specific lipoprotein profiles and fat boosting
Publikation: Konferencebidrag › Poster › Forskning
Udgivet -
894
downloads
Comprehensive and comparative metabolomic profiling of wheat, barley, oat and rye using gas chromatography-mass spectrometry and advanced chemometrics
Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
Udgivet