Birthe P Møller Jespersen
Lektor, Ekstern forsker
ORCID: 0000-0002-8695-1450
1 - 5 ud af 5Pr. side: 10
- 2006
- Udgivet
- Udgivet
Build your food
Jespersen, Birthe P Møller, Engelsen, Søren Balling & Munck af Rosenschøld, Lars M, 2006, Proceedings from LMC International Food Congress 2006: nutrigenomics and health - from vision to food. s. 34-35 2 s. (Scandinavian Journal of Food & Nutrition; Nr. supplement 1, Bind 50).Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport › Konferenceabstrakt i proceedings › Forskning
- Udgivet
- Udgivet
Evaluating the gene-specific highly reproducible and delicately balanced spectral patterns obtained from self-organising biological tissues
Nørgaard, L., Jespersen, Birthe P Møller, Engelsen, Søren Balling, Bro, Rasmus & Munck af Rosenschøld, Lars M, 2006. 1 s.Publikation: Konferencebidrag › Konferenceabstrakt til konference › Forskning
- Udgivet
Fremtidens funktionelle fødevareingrediens
Jespersen, Birthe P Møller & Engelsen, Søren Balling, 2006, I: Ingenioeren. 12, s. 10 1 s.Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Formidling
ID: 4239244
Flest downloads
-
906
downloads
Large-scale extraction and molecular analysis of cereal ß-glucans
Publikation: Konferencebidrag › Poster › Forskning
Udgivet -
901
downloads
Nutritional metabolomics: object specific lipoprotein profiles and fat boosting
Publikation: Konferencebidrag › Poster › Forskning
Udgivet -
896
downloads
Comprehensive and comparative metabolomic profiling of wheat, barley, oat and rye using gas chromatography-mass spectrometry and advanced chemometrics
Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
Udgivet