Birthe P Møller Jespersen

Birthe P Møller Jespersen

Lektor, Ekstern forsker

Medlem af:


    1. Udgivet

      A chemometric evaluation of the underlying physical and chemical patterns that support near infrared spectroscopy of barley seeds as a tool for explorative classification of endosperm genes and gene combinations

      Jacobsen, S., Søndergaard, I., Jespersen, Birthe P Møller, Desler, T. & Munck af Rosenschøld, Lars M, 2005, I: Journal of Cereal Science. 42, 3, s. 281-299 19 s.

      Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

    2. Udgivet

      A new two dimensional germinative classification of malting barley quality based on separate estimates of vigour and viability

      Jespersen, Birthe P Møller & Munck af Rosenschøld, Lars M, 2004, I: Czech Journal of Genetics and Plant Breeding. 40, 3, s. 102-108 7 s.

      Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskning

    3. Udgivet

      A physiochemical theory on the applicability of soft mathematical models - experimentally interpreted

      Munck af Rosenschøld, Lars M, Jespersen, Birthe P Møller, Rinnan, Åsmund, Seefeldt, H. F., Engelsen, M. M., Nørgaard, L. & Engelsen, Søren Balling, 2010, I: Journal of Chemometrics. 24, 7-8, s. 481-495 15 s.

      Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

    4. Udgivet

      A quantitative structure-property relationship study of the release of some esters and alcohols from barley and oat ß-glucan matrices

      Christensen, Niels Johan, Murtinheira da trindade Leitao, S., Petersen, Mikael Agerlin, Jespersen, Birthe P Møller & Engelsen, Søren Balling, 2009, I: Journal of Agricultural and Food Chemistry. 57, 11, s. 4924-4930 7 s.

      Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

    5. Udgivet

      Accumulation of mixed linkage (1¿3) (1¿4)-ß-D-glucan during grain filling in barley: a vibrational spectroscopy study

      Seefeldt, H. F., Blennow, Andreas, Jespersen, Birthe P Møller, Wollenweber, B. & Engelsen, Søren Balling, 2009, I: Journal of Cereal Science. 49, 1, s. 24-31 8 s.

      Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

    6. Udgivet

      Adapting cereal plants and human society to a changing climate and economy merged by the concept of self - organization

      Munck af Rosenschøld, Lars M & Jespersen, Birthe P Møller, 2011, Barley: production, improvement, and uses. Ullrich, S. E. (red.). Blackwell Publishing, s. 563-602 40 s.

      Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiForskningfagfællebedømt

    7. Udgivet
    8. Udgivet

      Barley genotypic β-glucan variation combined with enzymatic modifications direct its potential as a natural ingredient in a high fiber extract

      Mikkelsen, M. S., Meier, S., Jensen, M. G., Qin, F., Stoica, I., Martens, Helle Jakobe, Blennow, Andreas & Jespersen, Birthe P Møller, 2017, I: Journal of Cereal Science. 75, s. 45-53 9 s.

      Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

    9. Udgivet

      Batch-wise versus continuous dough mixing of Danish butter cookies: A near infrared hyperspectral imaging study

      Amigo, J. M., Jespersen, Birthe P Møller, van der Berg, Franciscus Winfried J, Jensen, J. J. & Engelsen, Søren Balling, 2023, I: Food Chemistry. 414, 7 s., 135731.

      Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

    10. Udgivet

      Build your food

      Jespersen, Birthe P Møller, Engelsen, Søren Balling & Munck af Rosenschøld, Lars M, 2006. 1 s.

      Publikation: KonferencebidragPosterForskning

    Forrige 1 2 3 4 5 6 Næste

    ID: 4239244