Åse Solvej Hansen
Lektor emeritus
- 2022
- Udgivet
Bælgfrugter
Hansen, Åse Solvej, 2022, Den store bog om Fødevarer og kvalitet: Råvarer og forarbejdning. Justesen, L., Uebel, U. & Østergaard, K. (red.). 3 udg. København: Akademisk Forlag, s. 255-272Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport › Bidrag til bog/antologi › Undervisning
- Udgivet
Korn og kornprodukter
Hansen, Åse Solvej, 2022, Den store bog om Fødevarer og kvalitet: Råvarer og forarbejdning. Justesen, L., Uebel, U. & Østergaard, K. (red.). 3 udg. København: Akademisk Forlag, s. 273-372Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport › Bidrag til bog/antologi › Undervisning
- 2018
- Udgivet
Kvalitet af korn og mel
Hansen, Åse Solvej, 2018, Academic Books. 81 s.Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapport › Bog
- 2017
- Udgivet
Changes in phytate content in whole meal wheat dough and bread fermented with phytase-active yeasts
Mohd Noor, N. Q. I. B., Nuobariene, L., Rasmussen, Søren Kjærsgaard, Arneborg, Nils & Hansen, Åse Solvej, 2017, I: Cereal Chemistry. 94, 6, s. 922-927 6 s.Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › fagfællebedømt
- Udgivet
Comparison of the volatile profiles of the crumb of gluten-free breads by DHE-GC/MS
Pico, J., Hansen, Åse Solvej & Petersen, Mikael Agerlin, 2017, I: Journal of Cereal Science. 76, s. 280-288 9 s.Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › fagfællebedømt
- 2016
- Udgivet
Volatile compounds in crumb of whole-meal wheat bread fermented with different yeast levels and fermentation temperatures
Mohd Noor, N. Q. I. B., Petersen, Mikael Agerlin & Hansen, Åse Solvej, 2016, I: Cereal Chemistry. 93, 2, s. 209-216 8 s.Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › fagfællebedømt
- Udgivet
Volatile compounds in whole meal bread crust: the effects of yeast level and fermentation temperature
Mohd Noor, N. Q. I. B., Hansen, Åse Solvej & Petersen, Mikael Agerlin, 2016, I: Food Chemistry. 210, s. 566-576 11 s.Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › fagfællebedømt
- 2015
- Udgivet
Aroma of wheat porridge and bread-crumb is influenced by the wheat variety
Starr, G., Hansen, Åse Solvej, Petersen, Mikael Agerlin & Bredie, Wender, 2015, I: Lebensmittel - Wissenschaft und Technologie. 63, 1, s. 590-598 9 s.Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › fagfællebedømt
- Udgivet
Phytase-active lactic acid bacteria from sourdoughs: isolation and identification
Nuobariene, L., Cizeikiene, D., Gradzeviciute, E., Hansen, Åse Solvej, Rasmussen, Søren Kjærsgaard, Juodeikiene, G. & Vogensen, Finn Kvist, 2015, I: Lebensmittel - Wissenschaft und Technologie. 63, 1, s. 766-772 7 s.Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › fagfællebedømt
- Udgivet
Variation of volatile compounds among wheat varieties and landraces
Starr, G., Petersen, Mikael Agerlin, Jespersen, Birthe P Møller & Hansen, Åse Solvej, 2015, I: Food Chemistry. 174, s. 527-537 11 s.Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › fagfællebedømt
ID: 4241178
Flest downloads
-
3479
downloads
Rapid high-performance liquid chromatography determination of tocopherols and tocotrienols in cereals
Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › fagfællebedømt
Udgivet -
1974
downloads
Stability of vitamin E in wheat flour and whole wheat flour during storage
Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › fagfællebedømt
Udgivet -
1683
downloads
Phytase active yeasts isolated from bakery sourdoughs
Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport › Konferencebidrag i proceedings › Forskning › fagfællebedømt
Udgivet