Kandidatuddannelser - Institut for Fødevarevidenskab – Københavns Universitet

Videresend til en ven Resize Print Bookmark and Share

FOOD > Uddannelse > Kandidat

Kandidatuddannelser

Kandidat i fødevareinnovation og sundhed
Kandidat i fødevarevidenskab
Specialiseringer i fødevarevidenskab

Kandidat i fødevareinnovation og sundhed

Med en kandidatuddannelse i fødevareinnovation og sundhed kommer du til at arbejde med udvikling af sundere og mere velsmagende mad ud fra videnskabelige principper.

Vores forbrug af fødevarer har ændret sig. Allerede inden vi selv går i køkkenet, er flere og flere af vores måltider i dag helt eller delvist tilberedt. Samtidig er fedme og fejlernæring blevet et stigende samfundsproblem.

Uddannelsen kombinerer viden om fødevarekemi, madkultur, sensorik, forbrugernes oplevelse af fødevarer og måltider samt gastronomiske teknikker – og du lærer at arbejde innovativt med disse.

Du bliver også i stand til at rådgive og samarbejde med virksomheder og sundhedsmyndigheder på fødevareområdet. Med din ekspertise fra uddannelsen kan du altså være med til at præge fremtidens madkultur.

Uddannelsen er engelsksproget.

Læs mere om fødevareinnovation og sundhed (studier.ku.dk)

Kandidat i fødevarevidenskab

Med en kandidatuddannelse i fødevarevidenskab bliver du i stand til at styre et produktionsforløb fra råvare til færdigt produkt og samtidig tage hensyn til både fødevaresikkerhed og -kvalitet.

Landvindinger inden for teknologi og naturvidenskab har skabt helt nye måder at producere og behandle fødevarer på, og der er et stigende behov for højtuddannede specialister.

Fødevareindustrien er et af Danmarks vigtigste erhverv, og med en fødevareuddannelse har du mange muligheder.

Du kan vælge mellem 3 specialiseringer på kandidatuddannelsen i fødevarevidenskab, se nedenfor.

Uddannelsen er engelsksproget.

Læs mere om fødevarevidenskab (studier.ku.dk)

Specialiseringer i fødevarevidenskab