Bachelor i fødevarer og ernæring – Institut for Fødevarevidenskab – Københavns Universitet

Videresend til en ven Resize Print Bookmark and Share

FOOD > Uddannelse > Bachelor


Se film om bacheloruddannelsen Fødevarer og ernæring. (varighed 15:30). Du kan se kortere uddrag af filmen nedenfor til højre.

Bachelor i fødevarer og ernæring

Bachelor i fødevarer og ernæring er studiet for dig, der har interesse i, hvordan den mad vi spiser bliver produceret, hvad den består af, og hvad der sker med kroppen, når vi spiser fødevarerne.

Det første år får du en grundlæggende introduktion til fødevareproduktion og ernæring, mens du specialiserer dig på andet og tredje år.  Du kan vælge mellem 3 specialiseringer.

Du kan også vælge at bruge et halvt år på praktik i en fødevarevirksomhed. Det giver dig en mulighed for at afprøve din teoretiske viden i praksis, skabe netværk og få et indblik i mulige karriereveje.

Uddannelsen er dansksproget.

Specialiseringer i fødevarer og ernæring

Praktik for fødevareingeniører

Hvis du vil være fødevareingeniør, skal du tage et halvt års praktik. Der findes 4 forskellige praktikforløb: