Ledelse og organisering af Institut for Fødevarevidenskab (FOOD) – Københavns Universitet

Videresend til en ven Resize Print Bookmark and Share

FOOD > Om instituttet > Ledelse og organisering

Ledelse og organisering

Institutlederteam

Institutlederteamet består af managementteamet og sektionslederne. Managementteamet håndterer den daglige planlægning på institutniveau. Sektionslederne står for den daglige planlægning i deres respektive sektioner.

Institutlederteamet træffer beslutninger for Institut for Fødevarevidenskab (FOOD).

Managementteam

Susanne Sørensen
Konstitueret institutleder

Charlotte Bjergegaard
Viceinstitutleder for undervisning

Nanna Viereck
Viceinstitutleder for erhverv og myndighed

Carsten P. Sørensen
Administrationschef  

Hanne Drøidal
HR-konsulent, tilforordnet

Sektionsledere

Birthe Møller Jespersen
Sektionsleder for Ingrediens- og mejeriteknologi

Susanne Knøckel
Sektionsleder for Mikrobiologi og fermentering

Wender Bredie
Sektionsleder for Design og forbrugeradfærd

Søren Balling Engelsen
Sektionsleder for Kemometri og analytisk teknologi


Carsten P. Sørensen: Sekretær for Institutlederteamet.