FOOD var vært for stor konference – Københavns Universitet

FOOD > Nyheder > 2017 > FOOD var vært for stor...

23. juni 2017

FOOD var vært for stor konference

ICNIRS 2017

Professor Søren Balling Engelsen fra Københavns Universitet (FOOD) har netop været vært for en stor international konference i Bella Centeret: Den 18. Internationale Konference om Nær-infrarød Spektroskopi - ICNIRS 2017.

Mere end 500 delegerede mødtes for nylig i København til en fire-dages konference under temaet "NIR Spectroscopy at work in industry". Forud for selve konferencen var der et to dages pre-konference kursusprogram på Institut for Fødevarevidenskab omhandlende brugen af NIRS. Professor Søren Balling Engelsen og hans sektion Kemometri og Analytisk Teknologi stod i spidsen for konferencen. På konferencen blev professor Søren Balling Engelsen desuden valgt til ny "President Elect" for det internationale NIRS Society (ICNIRS).

Læs også artikel om ny forskning i fødevareanalyse med supercontinuum-laser, der blev præsentret på konferencen.