Velkommen til 103 nye fødevarestuderende
Den 26. august 2016 bød Institut for Fødevarevidenskab velkommen til 103 nyoptagne bachelorstuderende.
Det blev fejret med morgenmad sammen med rusvejlederne i et af auditorierne på Frederiksberg Campus. Efterfølgende blev der holdt velkomstoplæg for de nye studerende af institutleder fra Idræt og Ernæring, Arne Astrup, institutleder fra Fødevarevidenskab, Bjarke Bak Christensen, samt studieleder for bacheloruddannelsen Fødevarer og ernæring, Jeanette Otte.
Institutleder Bjarke Bak Christensen fik et rigtig godt indtryk af de nye studerende.
”Det er en særdeles spændende generation, vi optager i disse år. De er meget engagerede, nysgerrige og ekstremt målrettede. Det lover godt for uddannelsen og i særdeleshed for udviklingen af fremtidens fødevarer, når de bliver færdiguddannede og skal ud i industrien og arbejde," sagde han.
De studerende begynder studietiden med en rustur. Her har en gruppe rusvejledere, som er ældre fødevarestuderende på Fødevarer og ernæring, planlagt en uge med en masse sjov og oplevelser for at få de nye studerende rystet godt sammen, inden uddannelsen for alvor begynder i september.
Emner
Relaterede nyheder
Kontakt
Leder af institut for Fødevarevidenskab, Københavns Universitet, Bjarke Bak Christensen, bbc@food.ku.dk
eller
Administrationchef Carsten Peter Sørensen, Institut for Fødevarevidenskab, Københavns Universitet, cps@food.ku.dk
FOOD-uddannelserne:
• Bacheloruddannelsen Fødevarer og ernæring
På bacheloruddannelsens andet år kan man specialisere sig i ”Kvalitet og teknologi” eller ”Sundhed og ernæring”.
Lægger man et halvt års praktik ovenpå specialiseringen i Kvalitet og teknologi, bliver man Fødevareingeniør.
Afhængigt af specialiseringen kan man læse videre på en række forskellige kandidatuddannelser, hvoraf mange især søger følgende:
• Food Science and Technology (kandidat i fødevarevidenskab), engelsksproget, Institut for Fødevarevidenskab (FOOD)
• Food Innovation and Health (kandidatuddannelse), engelsksproget, (FOOD)
• Human Nutrition (kandidat i human ernæring), engelsksproget, Institut for Idræt og Ernæring (NEXS)
• Klinisk Ernæring (kandidatuddannelse), dansksproget, (NEXS)