102 unge tilbydes plads på Fødevarer og ernæring på Københavns Universitet
Allerede nu kan 102 unge gøre sig klar til at træde ind af døren til bacheloruddannelsen i fødevarer og ernæring på Københavns Universitetet, når studiet begynder til september. Det er et lille fald på cirka 5 % i forhold til 2015, og 85 af de nye studerende har fødevareuddannelsen som deres førsteprioritet.
Der er stadig ledige pladser på bacheloruddannelsen "Fødevarer og ernæring", så de unge, der endnu ikke har fundet det rette studie, har nu chancen. Frem til den 11. august kl. 12 kan man søge om optagelse.
Institutleder Bjarke Bak Christensen ved Institut for Fødevarevidenskab opfordrer unge med interesse for mad og naturvidenskab til at søge optagelse:
"Jeg vil naturligvis opfordre til, man benytter chancen og tilmelder sig fødevareuddannelsen. Vi tilbyder en uddannelse med lav arbejdsløshed, et fantastisk godt studiemiljø og undervisning med meget stor virksomhedskontakt."
Se video om uddannelsen og læs mere på studier.ku.dk.
Emner
Relaterede nyheder
Kontakt
Leder af institut for Fødevarevidenskab, Københavns Universitet, Bjarke Bak Christensen, bbc@food.ku.dk
eller
Administrationchef Carsten Peter Sørensen, Institut for Fødevarevidenskab, Københavns Universitet, cps@food.ku.dk
FOOD-uddannelserne:
• Bacheloruddannelsen Fødevarer og ernæring
På bacheloruddannelsens andet år kan man specialisere sig i ”Kvalitet og teknologi” eller ”Sundhed og ernæring”.
Lægger man et halvt års praktik ovenpå specialiseringen i Kvalitet og teknologi, bliver man Fødevareingeniør.
Afhængigt af specialiseringen kan man læse videre på en række forskellige kandidatuddannelser, hvoraf mange især søger følgende:
• Food Science and Technology (kandidat i fødevarevidenskab), engelsksproget, Institut for Fødevarevidenskab (FOOD)
• Food Innovation and Health (kandidatuddannelse), engelsksproget, (FOOD)
• Human Nutrition (kandidat i human ernæring), engelsksproget, Institut for Idræt og Ernæring (NEXS)
• Klinisk Ernæring (kandidatuddannelse), dansksproget, (NEXS)