Ny rengøringsmetode forbedrer svineproduktionens konkurrenceevne og bæredygtighed – Københavns Universitet

Videresend til en ven Resize Print Bookmark and Share

FOOD > Fødevarevidenskabelig forskning > Forskning på Institut for Fødevarevidenskab (FOOD) > 2015 > 75.RenPaaNy

22. april 2015

Ny rengøringsmetode forbedrer svineproduktionens konkurrenceevne og bæredygtighed

FOOD FORSKNING

Den daglige rengøring ved slagtning og forarbejdning af svin koster millioner af kroner. Dermed det en direkte indvirkning på virksomhedernes konkurrenceevne og det skaber en betydelig miljøpåvirkning. Dette projekt vil nytænke og strømline den traditionelle daglige rengøring i slagterier og kødforarbejdningsvirksomheder, for at sikre økonomiske besparelser til gavn for konkurrenceevnen og bæredygtighed, ved samtidig at reducere forbruget af vand, energi og kemikalier.

Læs mere om projektet på FOOD's engelske hjemmeside.