Dorte Juncher

Dorte Juncher

Min karriere er pt. koncentreret om administrative opgaver inden for forskning og undervisning, herunder koordinering af forskningsprojekter og forskningsansøgninger. Tidligere har jeg været ansat i forsknings- og undervisningsstillinger. Mine primære arbejdsområder er uddybet nedenfor.

Mine hovedopgaver har de sidste år især været koncentreret om:

  • Projektkoordinering af PROFERMENT-projektet 'Solid-state fermentations for protein transformations and palatability of plant-based foods' (2022-2027; 60 mio. kr).
  • Projektkoordinering af ELDORADO-projektet ’Forebyggelse af underernæring og fremme af trivsel hos ældre i eget hjem ved optimering af madservice’ (2015-2020; 19 mio. kr.).
  • Projektkoordinering af SensWell-projektet 'Sensorisk tilfredsstillelse som et virkemiddel til at stimulere en sund og bæredygtig spiseadfærd' (2011-2015; 21 mio. kr.).
  • Forskningsansøgninger.
  • Koordinering af PhD kurser.
  • Lokale samarbejdsudvalg på FOOD.

Andre hovedopgaver gennem tiden:

  • Projektkoordinering: EU-projektet BIOPACK (19 mio. kr.) og fødevareemballage-projekter.
  • Kurser: Udvikling, koordinering og undervisning på fødevare- og fødevareemballeringskurser.
  • Symposier mm: Koordinering af 11th Weurman flavour research symposium, internationalt sous-vide seminar, (netværks)-møder. 
  • Hjemmesider: Redigeret projekt- , faggruppe- og kursushjemmesider.
  • Forskning: Kemisk stabilitet af fødevarer, sous-vide produktion, fødevareemballering, starterkulturer, mikrobiologiske hurtigmetoder.

 

ID: 137449524