Ansatte – Københavns Universitet

Videresend til en ven Resize Print Bookmark and Share

FOOD > Ansatte

Glykeria Koutina

Glykeria Koutina

Postdoc

  • Ingredient and Dairy Technology

    Rolighedsvej 26

    1958 Frederiksberg C

    Telefon: +45 35 33 10 63

Primære forskningsområder

  • Mælkeprotein geler og calciuminteraktioner i mælk og yoghurt
  • Kompositoriske analysemetoder i mælk og mejeriprodukter, som for eksempel yoghurt og ost
  • Mejerikemi, mikrobiologi og teknologi
  • Proteinanalyse og kemi i mælk og mejeriprodukter
  • Mælkemineraler
  • Ioniske calciummålinger i mælk og mejeriprodukter
  • Rheologiske, mikroskopisk og teksturanalysemetoder i yoghurt og ost

Undervisnings- og vejledningsområder

  • Instruktør på forelæsning om protein på MSc kurset Food Science & Culinary Techniques
  • Laboratorieinstruktør på bachelorkurset Fødevarekemi (2013)

ID: 33611754