Bekzod Khakimov

Bekzod Khakimov

Lektor

Primære forskningsområder

  • Anvendelse af metabolomics for bæredygtig fødevareproduktion
  • Fødevarekvalitet
  • Plantevidenskab
  • Udvikling af afgrøder
  • Menneskers sundhed.
  • GC-MS, LC-MS og NMR.

Udvalgte publikationer

  1. Udgivet

    Human blood lipoprotein predictions from 1H NMR spectra: Protocol, model performances, and cage of covariance

    Khakimov, Bekzod, Hoefsloot, H. C. J., Mobaraki, N., Aru, Violetta, Kristensen, M., Lind, M. V., Holm, L., Castro-Mejía, J. L., Nielsen, Dennis Sandris, Jacobs, D. M., Smilde, Age Klaas & Engelsen, Søren Balling, 2022, I: Analytical Chemistry. 94, 2, s. 628-636 9 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelfagfællebedømt

  2. Udgivet

    Non-volatile molecular composition and discrimination of single grape white of chardonnay, riesling, sauvignon blanc and silvaner using untargeted GC–MS analysis

    Khakimov, Bekzod, Bakhytkyzy, I., Fauhl-Hassek, C. & Engelsen, Søren Balling, 2022, I: Food Chemistry. 369, 11 s., 130878.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelfagfællebedømt

ID: 21326016