Ansatte – Københavns Universitet

Videresend til en ven Resize Print Bookmark and Share

FOOD > Ansatte

Cleide Oliveira de Almeida Møller

Cleide Oliveira de Almeida Møller

Adjunkt

  • Microbiology and Fermentation

    Rolighedsvej 26

    1958 Frederiksberg C

    Telefon: +45 35 33 00 81

I øjeblikket er jeg adjunkt ved Sektionen for Mikrobiologi og Fermentering i Institut for Fødevarevidenskab ved Københavns Universitet (KU). Siden 2016 har jeg arbejdet med bakteriel interaktion i ost modning, anvendelse af fænotypiske og genotypiske metoder samt konfokal mikroskopi og modellering. Tidligere har jeg arbejdet under ph.d.-studierne, som postdoc (ved DTU) og forsker (ved Novozymes), med undersøgelse og modellering af overførsel, vækst, inaktivering og risikoanalyse af Salmonella, Listeria, S. aureus og naturlig mikrobiota i forskellige produktions trin af kød og andre matricer. Envidere har jeg også erfaring med nogle andre aspekter relateret til fødevaresikkerhedshensyn (HACCP). Jeg kommer fra Brasilien, hvor jeg har fået en kandidatgrad i Fødevareteknologi, og jeg har arbejdet med rådgivning vedrørende fødevaresikkerhed i industrien siden 1998.

ID: 160904720