Ansatte – Københavns Universitet

Videresend til en ven Resize Print Bookmark and Share

FOOD > Ansatte

Susanne Margrete Bølling Laugesen

Susanne Margrete Bølling Laugesen

Adjunkt

Primære forskningsområder

  • Ældres sensoriske accept og præferencer.
  • Identificere sensoriske- og måltidspræferencer blandt ældre og kortlægge deres accept af nye fødevarer og måltider.
  • Undersøge hvordan ældres accept af proteintilskud udvikler sig over tid som effekt af gentagen eksponering.
  • Undersøge hvilke typer af fødevarer der egner sig til proteinberigelse samt kortlægge ældres accept heraf.

Undervisnings- og vejledningsområder

Undervisning i 2015/2016:

  • Sensory and Consumer Science (Bachelor, 7,5 ECTS, engelsk)
  • Sensory Evaluation of Food (Bachelor, 7,5 ECTS,  engelsk) 

Vejledning:

  • Vejleder ved master, speciale og PhD.
  • Udvikling af online gymnasieøvelser fra FOOD til brug i danske gymnasier og HF.
  • Intern censor, både ved pointopgaver og kurser.

ID: 41056544