Ansatte – Københavns Universitet

Videresend til en ven Resize Print Bookmark and Share

FOOD > Ansatte

Nils Arneborg

Nils Arneborg

Lektor

  • Microbiology and Fermentation

    Rolighedsvej 26

    1958 Frederiksberg C

    Danmark

    Telefon: +45 35 33 32 66

Primære forskningsområder

  • Mikrobiologien i øl, vin og ost.
  • Fermenteringsteknologi.
  • Mikrobielle interaktioner.
  • Mikrobiel adhæsion til faste overflader.
  • Enkeltcelle bioimaging-teknikker, herunder fluorescensmikroskopi og biofotonisk arbejdsstation.
  • Fysiologi af gær, specielt arterne Saccharomyces cerevisiae, Debaryomyces hansenii, Torulaspora delbrueckii og Lachancea thermotolerans.
  • Anvendelse af gær og mælkesyrebakterier som starterkultur i fødevareindustrien.

Undervisnings- og vejledningsområder

  • Yeast physiology and applications (kursusansvarlig)
  • Food quality management and control (kursusansvarlig)
  • Cool climate viticulture and enology/Applied cool climate viticulture and enology
  • Heterologous expression
  • Fødevaremikrobiologi

ID: 4236582