Ansatte – Københavns Universitet

Videresend til en ven Resize Print Bookmark and Share

FOOD > Ansatte

Lene Jespersen

Lene Jespersen

Professor

  • Microbiology and Fermentation

    Rolighedsvej 26

    1958 Frederiksberg C

    Telefon: +45 35 33 32 30Mobil: +45 29 35 47 33

Primære forskningsområder

  • Bioteknologi
  • Fødevaremikrobiologi
  • Fermentering
  • Mikrobiel økologi
  • Traditionelle fermenterede fødevarer
  • Mikrobiel biodiversitet
  • Systembiologi for starterkulturer
  • Mikrobielle interaktioner i mave-tarmsystemet ved mennesker
  • Kapacitetsopbygning i udviklingslande

Undervisnings- og vejledningsområder

Kursusansvarlig for MSc kurset ‘Microbiology of Fermented Food and Beverages’.

Delvis kursus ansvarlig for MSc kurset 'Yeast Physiology and Applications'.

ID: 4234903