Ansatte – Københavns Universitet

Videresend til en ven Resize Print Bookmark and Share

FOOD > Ansatte

Bjarke Bak Christensen

Bjarke Bak Christensen

Institutleder

  • Sekretariat

    Rolighedsvej 30

    1958 Frederiksberg C

    Telefon: +45 35 33 32 12

Hovedaktiviteten er daglige ledelse, herunder ansvaret for budgetter, kommunikation, personlig og strategisk udvikling af forskning, uddannelse og innovation i afdelingen.

Primære forskningsområder

Forskningen fokuserer på forekomst og bekæmpelse af sygdomsfremkaldende mikroorganismer i fødevarekæden, herunder metoder til at reducere eller forebygge, at etableringen af patogener i fødevarekæden og metoder optimere produktionen hygiejne, herunder HACCP baseret egenkontrol-systemer og udvikling af matematisk modeller til at udføre kvantitativ jord til gaffel risikovurderinger af fødevarebårne patogener. Forskningen indebærer også flere undersøgelser i forbindelse med brug af bakterier virus (fager) for at reducere eller forhindre etablering af fødevarebårne patogener i fødevarekæden, såkaldte fagterapi.

  • Fagterapi
  • Fødevarebårne patogener
  • Kvantitativ risikovurdering fra jord til bord
  • HACCP-baseret egenkontrol
  • Biofilmdannelse
  • Mikrobielle interaktioner

ID: 32617066