Relative GHG footprint of two healthy nordic diets
Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport › Konferencebidrag i proceedings › Forskning › fagfællebedømt
Dokumenter
- Relative GHG footprint of two healthy Nordic diets
Accepteret manuskript, 88,7 KB, PDF-dokument
Originalsprog | Engelsk |
---|---|
Titel | LCA food 2010 : VII international conference on life cycle assessment in the agri-food sector: proceedings |
Redaktører | Bruno Notarnicola, Ettore Settanini, Giuseppe Tassielli, Pasquale Giungato |
Antal sider | 6 |
Vol/bind | 2 |
Publikationsdato | 2010 |
Sider | 331-336 |
ISBN (Trykt) | 978-8-88793-29-0 |
Status | Udgivet - 2010 |
Begivenhed | lcafood 2010 - Bari, Italien Varighed: 22 sep. 2010 → 24 sep. 2010 Konferencens nummer: VII |
Konference
Konference | lcafood 2010 |
---|---|
Nummer | VII |
Land | Italien |
By | Bari |
Periode | 22/09/2010 → 24/09/2010 |
Antal downloads er baseret på statistik fra Google Scholar og www.ku.dk
Ingen data tilgængelig
ID: 22267464