Impact of starter cultures and fermentation techniques on the volatile aroma profile of chocolate
Publikation: Konferencebidrag › Konferenceabstrakt til konference › Forskning
Dokumenter
- Abstract-Michael Crafack
Indsendt manuskript, 28,5 KB, Word-dokument
Originalsprog | Engelsk |
---|---|
Publikationsdato | 2013 |
Antal sider | 1 |
Status | Udgivet - 2013 |
Begivenhed | CoCoTea 2013 - Napoli, Napoli, Italien Varighed: 9 okt. 2013 → 11 okt. 2013 Konferencens nummer: Secon International Congress on Cocoa, Coffee and Tea |
Konference
Konference | CoCoTea 2013 |
---|---|
Nummer | Secon International Congress on Cocoa, Coffee and Tea |
Lokation | Napoli |
Land | Italien |
By | Napoli |
Periode | 09/10/2013 → 11/10/2013 |
Antal downloads er baseret på statistik fra Google Scholar og www.ku.dk
Ingen data tilgængelig
ID: 97003836