Susanne Knøchel
Professor
ORCID: 0000-0003-3777-7123
Emneord
- Bakterier i mad
- Campylobacter
- Forarbejdning af fødevarer
- Fødevarebårne sygdomme
- Fødevarekvalitet
- Fødevarers holdbarhed
- Listeria
- Molekylær gastronomi
- Råvarekvalitet og fordærvelse
- Sygdomsfremkaldende bakterier
- Transcriptomics
- Vand og sundhed
- Vandrensning
- Det Natur- og Biovidenskabelige Fakultet - Fødevaremikrobiologi, Fødevaresikkerhed, Forarbejdning af fødevarer, Genbrug af vand, Listeria, Mikrobiel biofilm, hygiejne, Sanitet, Mikrobielle interaktioner, Bakterier
ID: 4224111
Flest downloads
-
2126
downloads
Comparative gene analysis of stress susceptible and tolerant Campylobacter jejuni
Publikation: Konferencebidrag › Poster › Forskning
Udgivet -
1787
downloads
Survival of Salmonella during storage and heating in chocolate
Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport › Konferenceabstrakt i proceedings › Forskning
Udgivet -
1543
downloads
Influence of osmoprotectants on survival of Salmonella Typhimurium strains during desiccation
Publikation: Konferencebidrag › Poster › Forskning
Udgivet