Ole G. Mouritsen

Ole G. Mouritsen

Professor emeritus


  1. 2017
  2. 'Smagen' af jagt

    Mouritsen, Ole G., 2017, Jagt forbi: Vildtkogebog. Styrbæk, K. & Jantzen, R. (red.). 1. udg. Odense: Jantzens Forlag, s. 22-23 2 s.

    Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiFormidling

  3. Udgivet

    Blæksprutterne kommer

    Mouritsen, Ole G., 2017, I: Weekendavisen: Ideer. Ideer, 30. juni, s. 8-9 2 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftBidrag til avis - AvisartikelFormidling

  4. Consumption of seaweeds and the human brain

    Cornish, M. L., Critchley, A. T. & Mouritsen, Ole G., 2017, (E-pub ahead of print) I: Journal of Applied Phycology. 29, s. 2377-2398 22 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  5. Contents of capsaicinoids in chillies grown in Denmark

    Duelund, L. & Mouritsen, Ole G., 2017, I: Food Chemistry. 221, s. 913-918 6 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  6. Data for the size of cholesterol-fat micelles as a function of bile salt concentration and the physico-chemical properties of six liquid experimental pine-derived phytosterol formulations in a cholesterol-containing artificial intestine fluid

    Yi, J., Knudsen, A., Nielsen, A., Duelund, L., Christensen, M., Hervella, P., Needham, D. & Mouritsen, Ole G., 2017, I: Data in Brief. 10, s. 478-481 3 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  7. Udgivet

    Data-driven methods for the study of food perception, consumption, and culture

    Mouritsen, Ole G., Edwards-Stuart, R., Ahn, Y. & Ahnert, S. E., 2017, I: Frontiers in I C T. 4, 5 s., 15.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  8. Effects of seaweed sterols fucosterol and demosterol on lipid membranes

    Mouritsen, Ole G., Bagatolli, L., Duelund, L., Garvik, O., Ipsen, J. H. & Simonsen, A. C., 2017, I: Chemistry and Physics of Lipids. 205, s. 1-10 10 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  9. En kop kaffe, nu! Om morgenmad

    Mouritsen, Ole G., 2017, I: Weekendavisen, Ideer. 16. juni, s. 7 1 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftBidrag til avis - AvisartikelFormidling

  10. Udgivet

    Flavour of fermented fish, insect, game, and pea sauces: garum revisited

    Mouritsen, Ole G., Duelund, L., Calleja, G. & Frøst, Michael Bom, 2017, I: International Journal of Gastronomy and Food Science. 9, s. 16-28 13 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  11. Fra formidling til forskning: når formidling driver forskningen

    Mouritsen, Ole G., 2017, I: Aktuel Naturvidenskab. 1, s. 2 1 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelFormidling

Forrige 1 2 3 Næste

ID: 14610784