Ansatte – Københavns Universitet

FOOD > Ansatte

Jorge Ruiz Carrascal

Jorge Ruiz Carrascal

adjungeret professor, Professor MSO

  • Design and Consumer Behavior

    Rolighedsvej 26

    1958 Frederiksberg C

    Mobil: +45 23 81 06 23
  • Mejeri, kød og planteproduktteknologi

    Rolighedsvej 30

    1958 Frb. C

    Mobil: +45 23 81 06 23

Primære forskningsområder

  • Kødvidenskab og teknologi
  • Fødevareforarbejdning
  • Analysemetoder
  • Analyse af flygtige forbindelser
  • Lipidsammensætning
  • Lipid oxidation
  • Tekstur analyse
  • Analyse af toksiske forbindelser (nitrosaminer og aromatiske kulbrinter)
  • Statistik og eksperimentel design
  • Sensorisk analyse
  • Mikrobiologi og sikkerhed

Undervisnings- og vejledningsområder

Ansvarlig for MSc kurset ‘Meat Products and Innovation’ (7,5 ETSC), Københavns Universitet, Institut for Fødevarevidenskab.

Underviser på MSc kurset Meat Technology and Packaging (7,5 ECTS), Københavns Universitet, Institut for Fødevarevidenskab.

 

ID: 51320196