Ansatte – Københavns Universitet

FOOD > Ansatte

Jorge Ruiz Carrascal

Jorge Ruiz Carrascal

adjungeret professor, Professor MSO

  • Design and Consumer Behavior

    Rolighedsvej 26

    1958 Frederiksberg C

    Mobil: +45 23 81 06 23
  • Mejeri, kød og planteproduktteknologi

    Rolighedsvej 30

    1958 Frb. C

    Mobil: +45 23 81 06 23

  1. 2018
  2. Udgivet

    Weight loss in superchilled pork as affected by cooling rate. / Landerslev, Martin G.; Araya-Morice, Adriana; Pomponio, Luigi; Ruiz-Carrascal, Jorge.

    I: Journal of Food Engineering, Bind 219, 2018, s. 25-28.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikel

  3. 2017
  4. Udgivet

    Physico-chemical and sensory characteristics of freeze-dried and air-dehydrated yogurt foam. / Carvalho, Maria Joao; Pérez-Palacios, Trinidad; Ruiz Carrascal, Jorge.

    I: LWT -Food Science and Technology, Bind 80, 2017, s. 328-334.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikel

  5. Udgivet

    Cheese powder as an ingredient in emulsion sausages : effect on sensory properties and volatile compounds. / Chen, Xiang; Ruiz Carrascal, Jorge; Petersen, Mikael Agerlin; Karlsson, Anders H.

    I: Meat Science, Bind 130, 2017, s. 1-6.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikel

  6. Udgivet
  7. Udgivet
  8. Udgivet

    Oxidative deterioration of pork during superchilling storage. / Pomponio, Luigi; Ruiz Carrascal, Jorge.

    I: Journal of the Science of Food and Agriculture, Bind 97, Nr. 15, 2017, s. 5211-5215.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikel

  9. 2016
  10. Udgivet

    Modification of gelatin functionality for culinary applications by using transglutaminase. / Calvarro, Julia; Pérez-Palacios, Trinidad; Ruiz Carrascal, Jorge.

    I: International Journal of Gastronomy and Food Science, Bind 5, 2016, s. 27-32.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikel

  11. Udgivet

    Enrichment of chicken nuggets with microencapsulated omega-3 fish oil : effect of frozen storage time on oxidative stability and sensory quality. / Jiménez-Martín, Estefanía; Pérez-Palacios, Trinidad; Ruiz Carrascal, Jorge; Rojas, Teresa Antequera.

    I: Food and Bioprocess Technology, Bind 9, Nr. 2, 2016, s. 285-297.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikel

  12. Udgivet

    Fatty acid composition in double and multilayered microcapsules of ω-3 as affected by storage conditions and type of emulsions. / Jiménez-Martín, Estefanía; Antequera Rojas, Teresa; Gharsallaoui, Adem; Ruiz Carrascal, Jorge; Pérez-Palacios, Trinidad.

    I: Food Chemistry, Bind 194, 2016, s. 476-486.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikel

  13. Udgivet

    Cured foods : health effects. / Ruiz Carrascal, Jorge.

    Encyclopedia of food and health. red. / Benjamin Caballero; Paul Finglas; Fidel Toldrá. Elsevier, 2016. s. 338-342.

    Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportEncyclopædiartikel

Forrige 1 2 3 4 5 6 7 8 ...13 Næste

ID: 51320196